Boerhof
Nissan
Home Acties Acties onderhoud Gratis Airco Controle

Gratis Airco Controle

 

Gratis Airco Controle

Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkende airco verliest 8% to 10% koudemiddel per jaar. Na enkele jaren merk je dat de koelcapiciteit van de airco minder wordt. Een goede airco zorgt er voor dat je fris achter het stuur zit. Twijfel je of de airco nog goed werkt? Maak dan een afspraak voor een gratis airco controle.

 Afspraak maken Gratis airco controle

Airco onderhoud

Goed en tijdig onderhoud verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt ook voor optimale hygiëne door het verwijderen van bacteriën en schimmels.

Kies uit 3 verschillende airco onderhoud pakketten:

★ AIRCO REINIGING € 39,-

Het is mogelijk dat het airconditioning systeem vervuild raakt en er een onaangename geur van de airco komt. Wij kunnen dat oplossen door onze airco reinigings service. Het systeem wordt gedesinfecteerd en bacteriën en schimmels worden verwijderd. De prijs is exclusief interieurfilter.

★ AIRCO SERVICE BEURT € 139,-

Wij controleren de belangrijkste componenten op eventuele lekkage, slijtage en vuilvorming. Het airconditioning systeem wordt afgetapt, getest en opnieuw afgevuld met koude middel. Prijs is op basis van koudemiddel R134A.

★ AIRCO COMBI SERVICE EN REINIGING BEURT € 159,-

Heb je het idee dat de airco niet alleen slecht koelt, maar ook een onaangename geur geeft? Kies dan voor onze Airco combi service en reiniging.

Direct een afspraak maken

Maak via onze online werkplaatsplanner direct een afspraak.

 Afspraak maken
 
3
 
sluiten