Boerhof
Nissan
 

Corona maatregelen Nissan Boerhof & Nissan Smidts 16 Mar, 2020

Corona maatregelen Nissan Boerhof & Nissan Smidts
Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staan vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Laatste update: 14-05-2021 10:35

AFDELING WERKPLAATS

Werkplaats geopend.

Onze werkplaats is geopend, uiteraard met gepaste maatregelen.

 

AFDELING VERKOOP

Showroom vanaf 28 april weer zonder afspraak geopend

Vanaf woensdag 28 april 2021 mogen wij u ook weer zonder afspraak ontvangen in onze showroom. Uiteraard kunt u ook nog steeds een showroomafspraak maken.

Onze service aan huis blijven we ernaast ook aanbieden, denk aan een proefrit aan huis of het taxeren van uw auto bij u op de oprit.

Proefrit op locatie

Net als post- en maaltijdbezorging hebben wij een manier gevonden om proefritten contactloos te laten plaatsvinden. En we bieden ook de mogelijkheid dat we bij u thuis komen voor een proefrit afspraak. Uiteraard desinfecteren we de auto inclusief de sleutel.

Online adviesgesprek

Op onze website hebben we een koppeling met WhatsApp waarmee u vragen kunt stellen over een occasion of een nieuwe Nissan. Stel gerust elke vraag die u ook zou stellen als u bij ons in de showroom zou zijn. Door middel van een video call schuiven we graag op afstand bij u aan tafel om de auto te bespreken en te laten zien.

Online taxatie

Wij zijn sterk in het taxeren van inruilauto’s op afstand. In deze tijd belangrijker dan nooit te voren. Stuur ons duidelijke foto’s toe van uw inruilauto en ontvang vrijblijvend een inruilwaarde van ons. Via mail of Whats App kunt u de foto’s aanleveren bij onze verkoopadviseurs. 

Aflevering in de showroom

De aflevering bieden we weer zoals normaliter aan in de showroom. Heeft u liever op locatie of bij u thuis, bespreek dit dan even met uw verkoopadviseur.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met uw vestiging of stuur een mail naar [email protected]

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten