Boerhof
Nissan
 

Corona maatregelen Nissan Boerhof & Nissan Smidts 16 Mar, 2020

Corona maatregelen Nissan Boerhof & Nissan Smidts
Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staan vanzelfsprekend op de eerste plaats.

 

Laatste update: 2-3-2021 16:54

AFDELING WERKPLAATS

Werkplaats tijdens lockdown geopend.

Wij begrijpen dat de persconferentie voor onzekerheid kan zorgen voor u als klant. Wij willen u er daarom op wijzen dat in ieder geval onze werkplaats geopend blijft, uiteraard met gepaste maatregelen.

Op basis van bovenstaande blijven de gemaakte afspraken staan. U hoeft dan ook geen contact met één van onze vestigingen op te nemen. 

Service voor klanten met vitale beroepen

In geval van pech geven wij mensen met een vitaal beroep voorrang. Gratis haal- en breng service op locatie. Door middel van sleuteloverdracht op locatie kunt u doorwerken terwijl wij uw Nissan ophalen voor onderhoud en weer terugbrengen. Via de VideoCheck informeren we op afstand over het onderhoud van uw Nissan. U kunt dit aangeven via de online werkplaatsplanner.

PickUp&Clean Service

Voor alle klanten die onder de risicogroep vallen en voor iedereen die liever niet de deur uit wil, bieden we ook de gratis haal- en breng service. Wij willen niet dat onze klanten onnodig uit huis gaan en hebben een haal- en breng service team voor u klaar staan. Wij halen uw Nissan op en brengen hem veilig en schoon en gedesinfecteerd terug. Wij zorgen voor u en uw Nissan. U kunt dit aangeven via de online werkplaatsplanner.

 

AFDELING VERKOOP

Showrooms vanaf 3 maart weer op afspraak geopend

Vanaf woensdag 3 maart 2021 mogen wij u weer ontvangen op afspraak in onze showroom. Wij zijn blij om u weer bij ons te verwelkomen, er zijn wel een paar voorwaarden:

- Maak minimaal 4 uur van tevoren telefonisch een afspraak
- Kom op tijd, maar niet te vroeg

Onze service aan huis blijven we ernaast ook aanbieden, denk aan een proefrit aan huis of het taxeren van uw auto bij u op de oprit.

Proefrit op locatie

Net als post- en maaltijdbezorging hebben wij een manier gevonden om proefritten contactloos te laten plaatsvinden. En we bieden ook de mogelijkheid dat we bij u thuis komen voor een proefrit afspraak. Uiteraard desinfecteren we de auto inclusief de sleutel.

Online adviesgesprek

Op onze website hebben we een koppeling met WhatsApp waarmee u vragen kunt stellen over een occasion of een nieuwe Nissan. Stel gerust elke vraag die u ook zou stellen als u bij ons in de showroom zou zijn. Door middel van een video call schuiven we graag op afstand bij u aan tafel om de auto te bespreken en te laten zien.

Online taxatie

Wij zijn sterk in het taxeren van inruilauto’s op afstand. In deze tijd belangrijker dan nooit te voren. Stuur ons duidelijke foto’s toe van uw inruilauto en ontvang vrijblijvend een inruilwaarde van ons. Via mail of Whats App kunt u de foto’s aanleveren bij onze verkoopadviseurs. 

Aflevering op locatie

De aflevering bieden we aan op locatie, bij u thuis of op afspraak bij ons in de showroom. Heeft u al een afleverafspraak gepland staan, dan neemt de verkoopadviseur contact met u op om u te informeren hoe dit in zijn werk gaat.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met uw vestiging of stuur een mail naar [email protected]

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
 
3
 
sluiten