Boerhof
Nissan
Home Diensten Gratis Pechhulp
 

GRATIS PECHHULP

De 24 uur pechhulp service door heel Europa

BEL 0800 023 1513

Internationaal: +31 (0)20 516 2026

(Houdt uw kenteken en chassisnummer bij de hand als u belt)

 

Standaard 3 jaar Europese pechhulp

De eerste 3 jaar heeft u bij aanschaf van een nieuwe Nissan gratis de pechhulp service van Nissan met Europese dekking. Nissan Assistance is altijd beschikbaar en haar uiterste best om u en uw Nissan zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen. 

Nissan Assistance is altijd beschikbaar (24/7)

Belt u in geval van pech of een ongeval met Nissan Assistance dan wordt er zo snel mogelijk een technici naar u toegestuurd. Veel problemen kunnen ter plekke worden opgelost. Als dit niet mogelijk is dan wordt u en uw Nissan naar de dichtstbijzijnde Nissan dealer gebracht. Als uw Nissan niet dezelfde dag kan worden gerepareerd dan regelen we ofwel een vervangende auto zodat u uw reis kunt voortzetten of zal maximaal 3 dagen accommodatie voor u worden geregeld als u liever blijft wachten tot de reparatie is voltooid.

Nissan Assistance gaat zelfs nog een stapje verder..

Hebt u zich buiten uw auto gesloten? Of is uw benzine op? Geen probleem bel dan ook met Nissan Assistance. Voor dergelijke gevallen kunt u bellen en zal er gezorgd worden dat u snel weer op pad kunt. Rijdt u elektrisch? Dan kunt u gebruik maken van gratis en onbeperkte pechhulp tijdens het eerste jaar als u pech krijgt die is veroorzaakt door een lege of bijna lege Li-ion-accu.

Nissan levenslange pechhulp

Na 3 jaar (als de fabrieksgarantie/ verlengde garantie afloopt) kunt u alsnog profiteren van de gratis pechhulp. Als u uw onderhoud door ons, als Nissan dealer, laat verzorgen dan ontvangt u voor de volgende 12 maanden automatisch gratis Nissan Assistance.

 
3
 
sluiten