Boerhof
Nissan
Home Bedrijfswagens E-NV200 VAN

Nissan E-NV200 VAN / EVALIA

Nieuwe Nissan e-nv200
 

Nieuwe Nissan E-NV200: De elektrische bestelwagen voor uw bedrijf

De Nissan e-NV200 is de ideale elektrische bedrijfswagen voor ieder bedrijf. Of u nu een heel wagenpark beheert of een eenmanszaak hebt. Wanneer u overstapt op 100% elektrisch, geniet u automatisch van lage operationele kosten, hoge efficiëntie en verrassende prestaties.

v.a. € 32.020 excl. btw*
*op basis van een voorraadmodel

De 100% elektrische bedrijfswagen voor bedrijven van de toekomst

NV400 bedrijfswagen

De Nissan e-NV200 is compact, veelzijdig en volledig uitgerust met Nissan Intelligent Mobility en dus net zo ondernemend als u. Koop deze 100% elektrische bestelbus uitgerust met een 40 kWh accu om geld te besparen op gebruikskosten en een stap vooruit te zetten met uw bedrijf.

Compact van buiten en ruim van binnen

De Nissan e-NV200 is compact van buiten en ruim van binnen, dus deze elektrische bestelwagen is ideaal voor bedrijven in de stad. Gebruik elke millimeter van de 4,2 m³ laadruimte voor vracht of kies voor de 100% elektrische Nissan e-NV200 Evalia om ook personen te kunnen vervoeren. Uw ritten zullen hoe dan ook soepel, eenvoudig en efficiënt verlopen.

Ga verder voor minder

De kosten van elektriciteit zijn veel lager dan die van benzine of diesel. En dankzij het 40kWh accuformaat van de Nissan e-NV200 gaat u verder dan ooit met één oplaadbeurt. Zo bespaart u iedere dag. Tel hierbij de stimuleringsmaatregelen van de overheid op, zoals de vrijstelling van wegenbelasting en congestieheffingen, en u begrijpt waarom dit de beste deal is.

Minder onderhoudskosten

Met de Nissan e-NV200 hoeft u geen olie meer te verversen, de motor niet meer af te laten stellen en geen emissietesten meer te doen. En door de talloze subsidies en stimuleringsmaatregelen voor elektrisch rijden is de prijs voor deze elektrische bestelwagen een kleine investering met grote voordelen.

De E-NV200 heeft 3 carrosserievarianten

U gaat voor laadruimte?

Eenvoudig toegang tot de 4,2 m³ laadruimte (genoeg voor twee europallets of vracht met een gewicht tot 742 kg) via de wijd openslaande 60:40 achterdeuren of de schuifdeuren  aan de zijkanten.

U gaat voor zowel personen als goederen vervoeren?

Kies voor de E-NV200 Evalia met 5 zitplaatsen. Zo houdt u nog steeds 1,9 m³ laadruimte beschikbaar.

U gaat voor personenvervoer?

Kies dan voor de Nissan e-NV200 Evalia, de elektrische personenbus. Er is genoeg ruimte om 7 passagiers en al hun bagage comfortabel te vervoeren.

De E-NV200: Uw duurzame visitekaartje

Officieel NissanDealer
een Nissan koopt u natuurlijk bij Nissan Boerhof Groningen.
 
3
 
sluiten