Boerhof
Nissan

Nissan NV300

Nieuwe Nissan NV300
 

Nieuwe Nissan NV300: Van, Crew Van of Combi

Tot 4 m3 laadruimte voor uw gereedschap en materialen. Kies uw nieuwe Nissan NV300: Van, Crew Van of Combi. Iedere uitvoering van de NV300 heeft andere opties, maar ze bieden allemaal flexibiliteit en de volgende geweldige voordelen: lage gebruikskosten, veel laadruimte en geavanceerde functies waarmee uw dag gemakkelijker verloopt.

v.a. € 23.970 excl. btw*
*op basis van een voorraadmodel

NV300 Combi: Laat de beste indruk achter

NV300 Combi personenvervoer

De slimme, ruime en comfortabele Combi zal uw passagiers versteld doen staan op weg naar het vliegveld, de wedstrijd, in de stad of op de snelweg.

Grote schuifdeuren aan de zijkanten en een neerklapbare achterbank voor gemakkelijke toegang. De stoelen van de derde rij kunnen neergeklapt of verwijderd worden. Als u de derde rij stoelen verwijderd, biedt de NV300 Combi tot wel 4,1m3 laadruimte. De stoelen van de tweede rij zijn ook verwijderbaar voor meer flexibiliteit in de verdeling van passagiers- en laadruimte.

De NV300 Crew Van: dé oplossing voor flexibel werken

De NV300 Crew Van waar uw collega's makkelijk in en uit kunnen stappen dankzij de twee zijschuifdeuren en comfortabel van en naar het werk reizen. Hij is beschikbaar in twee lengtes, waardoor er genoeg ruimte is voor uw collega's en er tot wel 4 m³ aan laadruimte is.

COMFORTABEL EN PRAKTISCH

Officieel NissanDealer
een Nissan koopt u natuurlijk bij Nissan Boerhof Groningen.
 
3
 
sluiten