Boerhof
Nissan

Nissan NV400

Nieuwe Nissan nv400
 

Nieuwe Nissan NV400: Diverse indelingen en ombouw uitvoeringen voor elk gebruiksdoel

Op zoek naar een Nissan bedrijfswagen die sterk en betrouwbaar is, met een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiënte en zuinige motor? Maak kennis met de Nissan NV400. Met diverse indelingen en ombouw uitvoeringen, en Nissan's bekende kracht en kwaliteit, is de opvallend vormgegeven Nissan NV400 uw ideale bedrijfswagen. Gesloten bestelwagen, chassis cabine met open laadbak of tipper, dubbele cabine, Combi of Box - wij hebben een kant-en-klare Nissan NV400 voor elk gebruiksdoel. Kies uw wielbasis, lengte, hoogte, laadvermogen en motor voor uw perfecte bedrijfswagen.

v.a. € 27.635 excl. btw*
*op basis van een voorraadmodel

Het grote gemak

NV400 bedrijfswagen

De Nissan NV400 gesloten LCV biedt met gemak plaats aan grote ladingen en grote volumes, dankzij de lage dorpel en grote wijd openslaande deuren aan de zijkant en de achterkant. Met een functionele en duurzame laadruimte kan deze wagen elke bestelling aan.

De achterdeuren die 270° openen, zijn verkrijgbaar als een optie. Deze hangen niet in de weg, zodat de breedte en hoogte van de Nissan NV400 bedrijfswagen zo goed mogelijk kunnen worden benut. Laden en uitladen, met de hand of met een vorkheftruck, is een koud kunstje. Magneetknoppen houden de 270° deuren tegen de zijkant van het voertuig, zodat u veilig kunt laden en elke centimeter van de achteropening kunt benutten.

Carrosserie-uitvoeringen van Nissan

Nissan zoekt altijd naar manieren om uw bedrijf vooruit te helpen en daarom heeft Nissan de Business Ready-oplossingen voor u ontwikkeld. U kunt kiezen uit CARROSSERIE-UITVOERINGEN VAN NISSAN, standaard truckcarrosserieën die ontworpen zijn door Nissan en onder onze 5-jarige garantie vallen. U kunt profiteren van de beste omlooptijd, omdat u zelf geen contact op hoeft te nemen met een carrosseriebouwer. Of u nu kiest voor een open laadbak, kipper of bakwagen, wij zullen uw bestelling in de gaten houden, van selectie tot levering en voortdurend onderhoud. Gemakkelijk te bestellen: met één contactpunt wordt uw leven simpel, gemakkelijker en tijdbesparend.

VARIATIES IN VEELZIJDIGHEID

Officieel NissanDealer
een Nissan koopt u natuurlijk bij Nissan Boerhof Groningen.
 
3
 
sluiten