Boerhof
Nissan

Nissan ARIYA

Nieuwe Nissan Ariya
 

DE NISSAN ARIYA

In het najaar van 2021 komt er een nieuwe elektrische crossover van Nissan. Het model vertegenwoordigt het toppunt van Nissans technologie en design. De Ariya zet bovendien een belangrijke stap in de transformatie van Nissan waarbij het bedrijf zich concentreert op sterke punten, zoals volledig elektrische voertuigen.

v.a. € 47.390

Nieuwe elektrische Crossover van Nissan

De eerste volledig elektrische coupé crossover van Nissan. De ARIYA biedt een krachtige acceleratie, een soepele en stille rijervaring en een interieur met een luxueuze haast lounge-achtige sfeer. De autonome rijfuncties maken rijden minder stressvol, de persoonlijke assistentie met stembediening en naadloze connectiviteit vergroten het zelfvertrouwen onderweg en creëren een prettige omgeving voor bestuurder en passagiers. Met een geschatte actieradius tot 500 kilometer (WLTP, onder voorbehoud van homologatie) is de Nissan Ariya de perfecte partner voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als roadtrips.
“De exterieurproporties van de Nissan Ariya laten zien wat er mogelijk is met het 100% elektrische voertuigplatform van Nissan,” zegt Senior Design Director Giovanny Arroba. “De verrassend korte overhangen, de agressieve daklijn en de grote wielen zorgen voor een elegante uitstraling die een perfecte balans vormt tussen sport en luxe.”

Een volledig nieuwe uitstraling

“Het interieur van de Nissan Ariya is een fijne ‘leefruimte’ voor de bestuurder en inzittenden, waarvan zij kunnen genieten terwijl ze kijken naar het theater van onderweg zijn naar bekende en nieuwe bestemmingen,” zegt Arroba. “De materialen in het interieur zijn zorgvuldig geselecteerd om het traditionele gevoel van sommige luxeauto’s te voorkomen en toch een indruk te geven van premium futurisme op gebied van technologie en gebruik.”

De toekomst van de elektrische auto is nu

Officieel NissanDealer
een Nissan koopt u natuurlijk bij Nissan Boerhof Groningen.
 
3
 
sluiten