Boerhof
Nissan

Nissan JUKE

Nieuwe Nissan Juke
 

Nieuwe Nissan JUKE

Het nieuwe model van de Nissan Juke. Deze nieuwe Juke biedt op een hoog niveau presaties en technologie. En dan het design, een opvallende en ruime Coupé Crossover. 


★ JUKE voorraad voordeel

Koop eeen nieuwe Nissan Juke uit onze voorraad en profiteer van voorraad voordeel! Wees er snel bij, op = op.

  Bekijk de voorraad 


De Nissan Juke is een ware trendzetter. Ruim 10 jaar geleden was het de eerste compacte SUV op de markt en iedereen had er wel een mening over. Vele merken hebben nu ook een compacte SUV in hun lijn staan en nu komt de Nissan Juke met deze verrassende nieuwe Juke! Geweldig en een zeer geslaagd nieuw model. 

v.a. € 24.640
Private Lease v.a. € 349 p/mnd

De nieuwe Nissan JUKE bij Boerhof Groningen

Dit nieuwe model biedt meer ruimte voor zowel inzittenden als hun bagage. De knieruimte op de achterbank is met bijna 6cm toegenomen en de bagageruimte met 20%. De Nissan Juke is leverbaar met Nissans geavanceerde ProPILOT-technologie. Een rijassistent bij het sturen, versnellen en remmen.

ProPILOT Assist op de Nissan JUKE

We kijken graag vooruit en de volgende generatie van auto rijden staat voor u klaar. De ProPilot technologie biedt assistentie bij de verkeersstroom en helpt om op een vaste afstand van zijn voorganger te blijven. De ProPILOT kan zelfs de JUKE laten stoppen en vervolgens weer met het verkeer mee laten rijden op de juiste snelheid. 

Ook assisteert de ProPILOT u om in het midden van de rijbaan te blijven. Zowel op rechte stukken als in de flauwe bocht. 

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het zelf!

  Proefrit aanvragen

Het Around View Monitor camerasysteem geeft u 360° zicht

Geen parkeerplek is u te lastig voor de nieuwe Nissan JUKE. Maak gebruik van het Around View Monitor camerasysteem, welke u 360° zicht geeft om uw JUKE heen.

Maak zelf de keuze of u de voorkant, achterkant of stoeprand beter wilt bekijken, zodat u uw JUKE vol vertrouwen een parkeerplaats indraait.

Sportstoelen met BOSE® en naadloos verbonden

Ga op in het geluid als nooit tevoren. De UltraNearField-luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurder en bijrijder zijn revolutionair op het gebied van audio: ze omhullen u in een 360 graden geluidservaring. Met sportstoelen die optimale ondersteuning bieden, geloof ons hier wil je nooit meer uitstappen!

En stelt u dit eens voor: u stapt in uw nieuwe Nissan JUKE, uw favoriete muziek start op, uw navigatie is al goed op weg en uw berichten staan voor uw klaar. Dit is de moderne manier om verbonden te blijven.

Apple CarPlay of Android Auto integreren uw smartphone en maken uw reis zo makkelijker en veiliger. Uw nieuwe Nissan JUKE kan zelfs dienstdoen als wifi-hotspot, waarmee u tot wel acht aparte apparaten kunt verbinden.

Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar het zelf!

  Proefrit aanvragen

Een opvallende en ruime Coupé Crossover

Nissan nieuwe Juke
Nieuwe Nissan Juke
Nissan Juke design
Nissan Juke interieur
Nissan Juke boordcomputer
Nissan Juke Bose
Nissan Juke propilot
Nissan Juke black
actie
Vanaf € 349 per maand
Nissan Private Lease
Je rijdt de nieuwe Nissan Juke al vanaf € 349 per maand met Nissan Private Lease. Wij maken graag een offerte op maat.
Officieel NissanDealer
een Nissan koopt u natuurlijk bij Nissan Boerhof Groningen.
 
3
 
sluiten