Boerhof
Nissan

Nissan LEAF

Nieuwe Nissan LEAF
 

Nieuwe Nissan LEAF: 100% elektrisch met gloednieuwe technologieën

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan.

v.a. € 34.990
Private Lease v.a. € 359 p/mnd

Acties Nissan LEAF

★ Gratis upgrade naar een LEAF 62 kWh batterij

Overweegt u al geruime tijd de overstap te maken naar een 100% elektrische Nissan? Maar twijfelt u of een 40 kWh batterij u voldoende actieradius biedt? Dan hebben wij nu de perfecte deal voor u.

Indien u kiest voor een Nissan LEAF 40 kWh batterij dan krijgt u van Nissan een gratis upgrade t.w.v. € 5.000 naar een 62 kWh batterij! Dit betekent 55% meer batterijcapaciteit.

★ Profiteer van Nissan Zero Emission Bonus + HIGH FIVE Deal

Op zoek naar een nieuwe Nissan LEAF met veel voordeel? Dan hebben we goed nieuws. U ontvangt nu tijdelijk € 4.000 Nissan Zero Emission Bonus op een nieuwe Nissan Leaf. Zo rijdt u al in een Nissan LEAF vanaf € 30.990. En daarnaast kunt u kiezen voor de voordelen van de High Five Deals met:

5 jaar gratis onderhoud
5 jaar garantie
En eventueel 5 jaar een voordelige financiering

Een voorbeeldberekening Nissan LEAF Acenta 40 kWh batterij:

Consumenten adviesprijs                                     € 34.990
Nissan Zero Emission Bonus  - € 4.000
Actieprijs € 30.990
Of kies een Nissan Leaf e+ met een 62 kWh batterij uit voorraad. High Five?

 Bekijk actie voorraad LEAF

 

Een rit waarbij alle zintuigen worden gestimuleerd

Nissan Intelligent Mobility transformeert de relatie tussen u en uw auto. Stelt u zich eens voor: een voertuig dat maar ÉÉN PEDAAL gebruikt om te versnellen, af te remmen en te stoppen, dat perfect zelfstandig kan parkeren en helpt om u te beschermen tegen risico’s uit uw omgeving. Met een breed scala aan Nissan Intelligent Mobility-functies tovert de nieuwe Nissan LEAF uw alledaagse ritten om tot een sensatie.

LEAF

DE NIEUWE NISSAN LEAF KRIJGT VEILIGHEIDSBEOORDELING VAN VIJF STERREN

De nieuwe Nissan LEAF heeft het maximale aantal van vijf sterren gekregen van het Europees programma voor de beoordeling van nieuwe auto’s (European New Car Assessment Program, Euro NCAP).

Dit resultaat is te danken aan de nieuwe veiligheidsfuncties van de nieuwe Nissan LEAF. Deze omvatten geavanceerde systemen om de bestuurder te ondersteunen, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologieën als camera en radar om vele voordelen te bieden, zoals voetgangersdetectie. Deze technologieën vormen de basis van het geroemde ProPILOT-systeem van Nissan voor veiliger rijden met meer zelfvertrouwen.

EEN OPVALLENDE NIEUWE LOOK

actie
Vanaf € 379 per maand
Nissan Private Lease
Je rijdt de nieuwe Nissan LEAF al vanaf € 379 per maand met Nissan Private Lease. Wij maken graag een offerte op maat.
Officieel NissanDealer
een Nissan koopt u natuurlijk bij Nissan Boerhof Groningen.
 
3
 
sluiten