Boerhof
Nissan

Nissan QASHQAI

Nieuwe Nissan QASHQAI
 

Nieuwe Nissan QASHQAI: de superstijlvolle SUV

Intelligentie is prachtig en het stijlvolle en verfijnde nieuwe design van de originele crossover van Nissan bewijst dit. 's Werelds favoriete SUV ziet er beter uit dan ooit. Met een reeks prachtige stijlaanpassingen als een vernieuwd design van de motorkap, een robuuste grill tot aan luxueuze nieuwe stoelen. De Nissan QASHQAI combineert indrukwekkende looks met efficiënte aerodynamica om u optimaal te laten genieten van uw rit.

v.a. € 33.090
Private Lease v.a. € 399 p/mnd

Acties Nissan QASHQAI★ QASHQAI voorraad voordeel tot ruim € 6.000

Koop eeen nieuwe Nissan QASHQAI uit onze voorraad en profiteer tot ruim € 6.000 voorraad voordeel! Wees er snel bij, op = op.

  Bekijk de voorraad 

 

Ontdek de revolutie in autorijden

Micra samenstellen
In de nieuwe Nissan QASHQAI kunt u geheel ontspannen genieten van uw rit, want ProPILOT neemt een aantal taken van u over. HOUDT U OP EEN GEWENSTE AFSTAND: De snelheid van uw auto wordt aangepast aan de verkeersstroom, zodat u altijd op een veilige afstand blijft. HOUDT U IN DE GOEDE RIJBAAN: Registreert de wegmarkeringen voor uw rijbaan en helpt met het besturen van de auto, zodat u in het midden van de rijstrook blijft. TOT DE AUTO HELEMAAL STILSTAAT: ProPILOT past zich aan de verkeersstroom aan en kan uw QASHQAI volledig tot stilstand brengen. Als het verkeer weer in beweging komt, gaat de auto vanzelf weer mee.

STIJLVOLLER EN GESTROOMLIJNDER

Officieel NissanDealer
een Nissan koopt u natuurlijk bij Nissan Boerhof Groningen.
 
3
 
sluiten