Boerhof
Nissan
Home Onderhoud Autoschade

Autoschade

Autoschade Groningen
 

Autoschade aan uw Nissan

Autoschade proberen we zo snel mogelijk en vakkundig op te lossen. De prestaties, kwaliteit en veiligheidsnormen van uw Nissan zijn topprioriteit bij ons. U kunt bij ons terecht van kleine kras tot grote schade gevallen.

Schadebedrijf ABS Boerhof 

Ons schadebedrijf ABS Boerhof valt onder de Smidts Autogroep, waar Nissan Boerhof ook onder valt. Wij nemen graag de schade-afhandeling voor u uit handen en regelen alles voor u. 

Hoe zit dat met de verzekering?

In geval van schade heeft u vaak eerst contact met uw verzekeraar. Zij zullen u in veel gevallen naar een schadeherstelberijf sturen waar zij zaken mee doen. De keuze voor een herstelbedrijf is echter helemaal aan u. Wanneer u de zekerheid wilt hebben dat alles goed en vakkundig voor u wordt opgelost dan ondersteunen we u hier graag in. Via ons schadebedrijf ABS Boerhof zijn wij aangesloten bij alle grote verzekeraars in Nederland.

Vervangend vervoer

We zorgen graag dat u weer snel onderweg bent met uw eigen auto, tot die tijd krijgt u van ons gratis vervangend vervoer. Omdat wij het vervangend vervoer in eigen beheer hebben zijn wij flexibel en bent u altijd gegarandeerd van een passende vervangende auto. 

Schadeherstel bij Nissan Boerhof

✓ Ruitschade 
✓ Spotrepair
✓ Uitdeuken zonder spuiten
✓ Lakschade
✓ Steenslag
✓ Krassen verwijderen
Maak nu online een afspraak voor onderhoud en reparatie.
 
3
 
sluiten