Boerhof
Nissan
Home Onderhoud Nissan onderhoud

NISSAN ONDERHOUD

Ford Onderhoudsdiensten
 

Onderhoud voor uw Nissan

Nissan Boerhof Groningen is een officieel Nissan dealer waar u terecht kunt voor een onderhoudsbeurt, APK en reparatie aan uw Nissan. Onze technische medewerkers worden specifiek opgeleid om u het best mogelijke onderhoud aan te bieden. Om uw Nissan in optimale conditie te houden en eventuele technische mankementen te voorkomen is er periodiek onderhoud nodig. 

Orginele Nissan onderdelen

Wij gebruiken waar mogelijk orginele Nissan onderdelen. Deze zijn speciaal ontworpen voor de specifieke behoefte van Nissan bestuurders en hun voertuigen. Dit zijn onderdelen met dezelfde specificaties als oorspronkelijk gemonteerd in de fabriek waar uw Nissan is geproduceerd. Echter omdat niet alle componenten van uw orginele Nissan-onderdeel vervangen hoeven te worden, kunt u tot wel 60% van de prijs van een nieuwe eenheid besparen door voor een gereviseerd onderdeel te kiezen. Houd uw Nissan op de weg en uw budget binnen de lijnen. Gereviseerde Nissan-onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormenen zijn niet zomaar gerepareerde onderdelen. Het zijn echte orginele Nissan-onderdelen en bieden u dezelfde hoogwaardige kwaliteit en veiligheid als gloednieuwe onderdelen. Indien u uitsluitend orginele Nissan onderdelen wenst, geef dit dan door aan onze werkplaatsreceptie.

Nissan levenslange pechhulp

Onderhoud bij ons als officiële Nissan dealer biedt u automatisch gratis Nissan Assistance. Na een onderhoudsbeurt profiteert u gedurende de volgende 12 maanden of tot het volgende geplande onderhoud van deze gratis pechhulp met Europese dekking.

APK keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt

Ook voor een APK keuring kunt u terecht bij Nissan Boerhof. Als u uw APK combineert met een onderhoudsbeurt dan kost de APK keuring u slechts € 19,-. 

Maak nu online een afspraak voor onderhoud en reparatie.
 
3
 
sluiten