Home Onderhoud Nissan onderhoud Nissan Grote / Standaard beurt

Nissan Grote / Standaard beurt

Nissan Onderhoudsbeurt
 

Onderhoud volgens schema

Een onderhoudsbeurt aan uw Nissan verloopt via schema. De meeste Nissans hebben jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig. Wanneer dit een grote beurt is hangt af van het type, bouwjaar, gereden kilometers en uw onderhoudshistorie. Onze werkplaatsreceptie heeft inzicht waar uw Nissan aan toe is.

Standaard onderhoudsbeurt Nissan

Bij een standaard onderhoudsbeurt controleert onze monteur uw Nissan op meer dan 20 belangrijke punten. Op basis van een checklist voert een monteur de beurt uit. Daarnaast verversen wij de motorolie en ruitensproeiervloeistof wordt bijgevuld. U hoort vooraf precies vat de beurt voor uw Nissan inhoudt en wat de kosten zijn. De prijs per beurt kan verschillen door bijvoorbeeld hoeveelheid olie en de kosten van onderdelen per Nissan kunnen verschillen.

Grote onderhoudsbeurt Nissan

Bij een grote onderhoudsbeurt controleert onze monteur uw Nissan op meer dan 70 punten. Op basis van een uitgebreide checklist voert een monteur de beurt uit. Daarnaast verversen wij de motorolie en vervangen (indien nodig) het oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter en bougies. De monteur kan tijdens de grote onderhoudsbeurt problemen signaleren en onze werkplaatsreceptie zal dit met u bespreken.

Airco onderhoud

Elke auto met airco heeft airco onderhoud nodig. Eens per 4 jaar dient de airco te worden bijgevuld. Hiermee zorgt u ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij aan om uw airco eens per jaar te laten reinigen, dit kunt u combineren met de onderhoudsbeurt. Geef dit wel aan bij het maken van de afspraak.

 
3
 
sluiten