Boerhof
Nissan
Home Onderhoud Nissan reparaties

NISSAN REPARATIES

Nissan reparaties
 

Reparaties aan uw Nissan

Voor reparaties aan uw Nissan bent u bij Nissan Boerhof Groningen aan het juiste adres. Wij zijn officieel Nissan dealer en onze Nissan specialisten staan voor u klaar. Herstel kan vaak op korte termijn uitgevoerd worden, omdat we veel onderdelen op voorraad hebben.

Reparaties met garantie

Nissan Boerhof Groningen geeft garantie op haar reparaties. Alle orginele onderdelen hebben minimaal 12 maanden fabrieksgarantie en alle carrosseriedelen* van Nissan hebben een garantie van 12 jaar tegen corrosie. 

* behalve Atleon-panelen die worden geleverd met 6 jaar garantie.

Ruitschade

Hebt u een sterretje in uw voorruit? Maak dan een afspraak voor reparatie. In veel gevallen is dit gratis, dit hangt af van uw autoverzekering. Wij doen zaken met alle verzekeringsmaatschappijen en regelen dit graag voor u. Uiteraard kunt u ook voor ruitvervanging bij ons terecht. De voorruit is een belangrijk veiligheidsonderdeel van uw Nissan. Tijdens de APK doen we altijd al een voorruit controle.

Accu vervangen

De accu van uw Nissan is een belangrijk onderdeel van uw auto. Benieuwd naar de staat van uw accu, kom langs voor een gratus accu controle. Is uw accu aan vervanging toe, dan monteren wij een orginele Nissan accu en nemen de oude accu gratis in. Wij bieden de accu's aan tot 25% korting op de adviesprijs van een orginele Nissan accu.

Distributieriem vervangen

Is de distributieriem toe aan vervanging? Wij controleren dit graag voor u. Wij vervangen wanneer nodig de distributieriem en geven 10% korting op de adviesprijs van een Nissan distributieriem.

Maak nu online een afspraak voor onderhoud en reparatie.
 
3
 
sluiten