Home Qashqai actie

QASHQAI ACTIE

Nissan Qashqai actie
 

ONTDEK HET UNIEKE AANBOD IN ONZE SHOWROOM

Koop voor 31 juli nog een nieuwe Nissan QASHQAI en profiteer van een gratis automaat én € 1.250 voordeel. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.


Nieuwe Nissan QASHQAI ACENTA DIG-T 160 DCT

Op zoek naar een slimme SUV? Kies dan voor de Nissan QASHQAI. Indien u kiest voor een nieuwe Nissan QASHQAI met een handgeschakelde transmissie dan ontvangt u € 2.750 korting. Maar let op... Kiest u voor een nieuwe Nissan QASHQAI met een automatische transmissie, dan krijgt u de DCT-automaat t.w.v. € 2.550 cadeau* + € 1.250 korting**!

Nissan Qashqai Acenta DIG-T 160 actie

Of rijd deze QASHQAI ACENTA DIG-T 160 DCT per maand*

PRIVATE LEASE
vanaf € 379 p.mnd
NISSAN ALL-INCLUSIVE
vanaf € 269 p.mnd


Nieuwe Nissan QASHQAI N-Motion

Op zoek naar een sportievere SUV? Dan is de Nissan QASHQAI N-Motion uw perfecte match! Zijn sportieve uitstraling, unieke uiterlijk en Nissan Intelligent Mobility technologieën laten de nieuwe Nissan QASHQAI N-Motion echt opvallen. Kijk maar eens naar de LED-koplampen, 19" lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Kiest u voor een QASHQAI N-MOTION dan ontvangt u € 2.750 korting plus een extra N-Motion korting t.w.v. € 1.000 én u profiteert van een N-Motion pakketvoordeel t.w.v. € 1.250! Uw totaalvoordeel loopt dus op tot € 5.000***.

Nissan Qashqai N-Motion

Of rijd deze QASHQAI N-MOTION DIG-T 140 per maand*

PRIVATE LEASE
vanaf € 449 p.mnd
NISSAN ALL-INCLUSIVE
vanaf € 319 p.mnd

 

 

Disclaimer

* De gratis DCT-automaat t.w.v. € 2.550 is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan QASHQAI, ongeacht de uitvoering. Niet geldig in combinatie met de korting die geldig is op een Nissan QASHQAI met een handgeschakelde transmissie. ** De extra korting van € 1.250 is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan QASHQAI met automatische transmissie.

(¹) Benoemde Nissan All-Inclusive maandbedragen zijn o.b.v. Nissan QASHQAI Visia of Nissan QASHQAI N-Motion met 33% aanbetaling. Gecommuniceerde maandbedragen zijn voor alle modellen o.b.v. 20% slottermijn en een looptijd van 48 maanden tegen 4,9% rente. Maandbedragen zijn incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 48 maanden. De maximale kilometrages van de servicecontracten verschillen per model, vraag uw dealer naar de details. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via [email protected] Minimaal te financieren bedrag € 5000, geen maximaal te financieren bedrag. De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en is berekend op basis van de waarde van de auto (40% bij 36 maanden en 30% bij 48 maanden financiering). Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders, niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.

(²) Vanaftarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450 op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V.. Getoonde uitvoering is een Nissan QASHQAI Tekna+ en wijkt af van de gecommuniceerde basisuitvoering. Prijswijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Alle voorwaarden kunt u vinden op www.nissanprivatelease.nl/downloads-formulieren/.

*** Het maximale voordeel van € 5.000 bestaat uit € 2.750 korting die geldig is op een handgeschakelde transmissie, N-Motion korting van € 1.000 korting die geldig is op een Nissan QASHQAI N-Motion uit voorraad plus een pakketvoordeel t.w.v. € 1.250 die uitsluitend geldig is op een Nissan QASHQAI N-Motion. Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders in de periode van 01/07/2019 tot en met 31/07/2019, zijn niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

Overeenkomstig 715/2007.EG. Min/max verbruik Nissan QASHQAI gamma gecombineerd: 3.8 – 5.8 l/100km, resp. 17.2 - 26.3 km/ltr. CO2-uitstoot variërend: van 100 gr/km tot 154 gr/km.

 
 
 
 
3
 
sluiten