Boerhof
Nissan
Home Smidts Roden
 

Reviews Smidts Roden


9.1
636 reviews
9.5
service
9.4
deskundigheid
99%
beveelt ons aan
8.8
prijs-kwaliteit

Js (Haren)

09-11-2020
Zeer attent en bekwaam
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10

Jan Korsaan (Roden)

04-11-2020
in een woord "Goed"
Aanbeveling
Ja
Service
8
Gemiddelde
7
Reactie
Hartelijk dank voor uw beoordeling. In verband met Corona is het niet toegestaan om als klant de werkplaats in te lopen. Onze excuses dat dit vreemd op u over kwam, wellicht had mijn collega hier even een vriendelijke uitleg over moet geven. Op onze toegangsdeuren hebben we dit vermeld staan, maar misschien is dit niet voor iedereen duidelijk. Wij gaan dit intern even bespreken. We zien u graag een volgende keer weer.

Peter (Groningen)

04-11-2020
Fijne garage om te komen voor onderhoud aan mijn Focus. Gewoon zoals het hoort
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

wilma weenink (Paterswolde)

04-11-2020
Service was zoals gebruikelijk weer prima. je voelt je welkom als klant.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Graag tot een volgende keer!

Maurice (Roden)

04-11-2020
Zoals altijd goed en snel geholpen . Accu op...nieuwe erin....geregeld!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Patrick hulzebos (Norg )

02-11-2020
Prettig zaak mannen staan altijd voor mij klaar
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling!

L.van der Wou (Groningen)

27-10-2020
onderhoudsbeurt word gefilmd en naar je toe gestuurd. En de auto gaat ook nog door de wasstraat. Normale prijs. Ongekende service, kunnen een hoop garages wat van leren
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. En dank voor de complimenten, dat is fijn om te vernemen!

Pieter (Roden)

26-10-2020
Top behandeling
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Ruud (Haren)

26-10-2020
Goed
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Wiebe Wiersum (Roden)

26-10-2020
biju constateren probleem direct naar de garage gereden. probleem uitgelegd en is mij direct een vervangende auto aangeboden om probleem zo snel mogelijk op te lossen. volgende dag auto al weer klaar en kon ik hem ophalen.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
9
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling en het delen van uw ervaring.

Christophe (Haren )

20-10-2020
Vriendelijke personeel
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

H Sprenger (Peize)

19-10-2020
Voor het eerst heb ik de servicebeurt hier laten uitvoeren. Ik ben uiterst tevreden over het resultaat.Jammer dat ik de inspectievideo niet heb ontvangen.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
Reactie
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn collega van de werkplaatsreceptie heeft vorige week de video nogmaals verstuurd. Fijn dat u de video nu wel heeft kunnen bekijken. We zien u graag een volgende keer weer.

J.E. Bakker (Roden)

13-10-2020
Prettig om altijd door de zelfde mensen geholpen te worden. Ze kennen hun klanten en dat is ook belangrijk.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

David (Nietap )

12-10-2020
Zaterdag morgen vraag gesteld, zaterdag middag gemonteerd.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Wolter (Roden)

28-09-2020
Helder overzicht onderhoudsbeurt en goed advies na overleg over vervanging banden.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Henk (Nieuw roden )

25-09-2020
Heb mijn ontevredenheid over de deuren van onze toen nieuw ford eco sport al 2 jaar Lang goed kenbaar gemaakt . Dit vorige week zeker ook weer bij de auto staand bij de grote beurt ,want we hebben nog garantie. Er werd me stellig zonder discussie gezegd hier kan niets aan gedaan worden. Je kunt nu bij me langs komen want een officiele ford dealer heeft de euvels van alle oneven heden van de deuren binnen 10 minuten bijgesteld zoals het hoort dit nog net binnen het garantie termijn . Wat zijn het vakmensen he en dat zonder een vraag te stellen het was niet goed dat zagen ze direct , een pluim voor deze vak mensen. Ik kraak jullie zeker niet af maar zo ga je niet met een klant om je kunt me
Aanbeveling
Ja
Service
8
Deskundigheid
8
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
8

Jannes (Roden)

23-09-2020
Zoals altijd, prima service!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Jelle (Roden)

23-09-2020
Ik ben zeer te vreden over de geleverde diensten en de afspraken die vooraf en achteraf gemaakt worden worden altijd keurig na gekomen. Het video bericht van de monteur bij een kleine of grote beurt van de auto is een mooie toevoeging aan de diensten. Het maakt de service transparanter en helpt zo mee het imago van het bedrijf hoog te houden!
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Cor (Roden)

22-09-2020
Netjes geholpen, ik zou graag nog wat meer klantvriendelijker worden behandeld.
Aanbeveling
Ja
Service
7
Deskundigheid
7
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
7

Joop (Roden)

22-09-2020
Super service. Kapotte dynamo. Kan gebeuren. Smits heeft auto gehaald en gebracht. Auto is weer helemaal top! Bedankt!
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
7
Gemiddelde
10

Maurice Bathoorn (Groningen)

16-09-2020
Zeer betrouwbaar
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Léon (Kuipers)

14-09-2020
Ook de bus netjes gewassen. Top.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
10

Piet (Peize)

02-09-2020
Prima service... zelfs een tussentijdse onderhouds filmpje toegestuurd gekregen zodat ik zelf kon zien waar de auto van binnen en vanonderen op gecontroleerd werd.
Aanbeveling
Ja
Service
9
Deskundigheid
9
Prijskwaliteit
8
Gemiddelde
9

Martin Brink van Dijken makelaardij (Roden)

02-09-2020
Wij hebben alle auto's bij jullie in onderhoud en dat bevalt super.
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10

Yvonne (NIETAP)

02-09-2020
Ik ben goed geïnformeerd over de vorderingen van het onderhoud en de APK via de video boodschap. Daarna nog een telefoontje. Prima dus. Ben zelfs opgehaald (door Cor, gezellig) om mijn auto weer op te halen. Dat noem ik service! Dank jullie wel
Aanbeveling
Ja
Service
10
Deskundigheid
10
Prijskwaliteit
10
Gemiddelde
10
 
3
 
sluiten